About

Hallo en welkom op mijn website! Mijn naam is Dave Lans, en ik ben een Rotterdamse fotograaf. Ik ben geboren en getogen in deze levendige stad, en dat heeft mijn kijk op het leven en mijn fotografie diepgaand beïnvloed. Ik nodig je graag uit om mijn wereld van fotografie te verkennen, waar ik me voornamelijk richt op trouwerijen, architectuur en reizen.

Mijn benadering van fotografie is nuchter en oprecht. Ik geloof dat schoonheid te vinden is in de eenvoud van het leven en dat mijn camera een krachtig instrument is om die schoonheid vast te leggen. Mijn stijl wordt gekenmerkt door de nadruk op emotie, echtheid en de kunst van het vertellen van verhalen.

Trouwerijen

De liefde is een van de meest prachtige dingen die we kunnen ervaren, en trouwerijen zijn een viering van die liefde. Mijn doel is om de meest waardevolle momenten van jullie speciale dag vast te leggen, van de glimlachende bruid en bruidegom tot de ontroerende momenten met familie en vrienden. 

Architectuur

Rotterdam is een stad vol architectonische pracht en gedurfde ontwerpen. Mijn liefde voor deze stad en haar gebouwen is duidelijk zichtbaar in mijn architectuurfotografie. Ik geniet ervan om de strakke lijnen, interessante texturen en innovatieve ontwerpen van gebouwen te verkennen en vast te leggen. 

Reizen

Reizen is voor mij een manier om de wereld te ontdekken en nieuwe perspectieven te verwerven. Mijn reisfotografie neemt je mee op avonturen naar verre bestemmingen en introduceert je in verschillende culturen.